Jdi na obsah Jdi na menu

Poznejte prostějovské tváře

26. 6. 2012

Poznejte prostějovské tváře

Poznejte prostějovské tváře

Prostějov - Netradiční výstava byla v pátek zahájena v prostorách prostějovské Galerie u Hanáka. Jedná se o soutěžní výstavu, své štěstí nezkusí fotografové, nýbrž samotní návštěvníci, kteří se přijdou na portréty od Boba Pacholíka podívat.

Samotná vernisáž výstavy Who is who přilákala „k Hanákovi" řadu návštěvníků. Ti obdrželi soutěžní lístky, na které psali jména osobností, jichž je více než dvě stě.

„Letos uplynulo 65 let od okamžiku, kdy jsem spatřil světlo světa, chtěl jsem to nějakým způsobem dát najevo. Soutěž Who is who mi přišla jako zajímavá příležitost oslavy i pro mé přátele," vysvětlil pro iProstejov.cz Bob Pacholík.

„Jsem trošku na rozpacích, protože spoustu osobností znám, ale přesně si nepamatuji jejich jména. Ale když už tu jsem, soutěžit budu," řekla Pavlína Novotná, návštěvnice vernisáže a dodala: „Fotografie jsou úžasné, Bob je šikovný fotograf."

Kdo uhodne nejvíc jmen, vyhraje. „Když lidé uhodnou padesát až šedesát tváří, budou dobří. Jsou tam totiž lidé ze všech mých zájmů, zkrátka známí ze všech končin," dodal fotograf Bob Pacholík.

Uzávěrka soutěže je 17. července, vyhodnocení se uskuteční v pátek 20. července v 17.30 hodin.

  • Jakub Čech
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář