Jdi na obsah Jdi na menu

GLOSA: Navštivte všechny výstavy a pěkně si připlaťte!

9. 3. 2011

Navštivte všechny výstavy a pěkně si připlaťte!

Při návštěvě prostějovského muzea asi budete muset sáhnout hlouběji do kapsy. Jde o zcela nový styl Muzea Prostějovska. Klidně by mohl být v kampani „Chceš na výstavu? Pojď rovnou na všechny a připlať“. Otázkou je, koho by tato kampaň zaujala.

 

ObrazekV muzeu totiž probíhá prestižní výstava kostýmů z pohádek. Dobře, muzeum ukazuje, že stojí o návštěvníky, ovšem svoje výstavy téměř nedělá. I když dnes žijeme v době, kdy lidé slyší na jméno či tradici nikoliv na zpracování nebo kvalitu výstavy. Právě výstava kostýmů z pohádek „Zpátky do pohádky“ je pro návštěvníky přitažlivá, proto je poměrně drahá… Nechápu muzeum, proč musíte kvůli jedné výstavě, kterou chcete navštívit ,platit i za ostatní, zvláště za tuto slavnou. Když jsem se dozvěděl, že tato výstava přijíždí do Prostějova, automaticky jsem předpokládal, že bude na ni samostatné vstupné.

Mám řešení, které možná zní divně. Není přece problém stanovit vstupné na jednotlivé výstavy. Ukázalo by se, že třeba výstava ze stálé expozice vyjde na pět korun. Já bych si v klidu zaplatil jen to, na co půjdu.

 

Chtěl jsem navštívit výstavu Psí oči. Nenavštívím…

Jakub Čech

Foto: Jakub Čech

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář