Jdi na obsah Jdi na menu

V městských lázních si dávejte pozor!

24. 11. 2009

 

V městských lázních v Prostějově si dávejte POZOR. V mužském oddělení  nejdou zamknout kabinky a proto se vždy opřu o dveře. Pořád mi někdo otevírá kabinku a po chvilce se jdu podívat kdo to dělá. Podívám se a uvidím  dva kluky a jeden to svádí na druhého. Za okamžik mi ve spodním volném prostoru podali svůj batoh s věcmi a já jsem jim ho podal zpět. Po chvíli mi berou moji mikinu(prostřednictvím volného prostoru dole). V lázních mi vadí, že voda ve sprše není dostatečně teplá, v bazénu je studená, a po zmáčknutí tlačítka ve sprše teče strašně málo vody a jen chvíli. Stejně se za dobu toku vody nikdo neosprchuje, proto chci, aby po jednom zmáčknutí tlačítka u sprchy voda tekla déle. Jistě je možné délku sprchování nastavit. Též nechápu, jak může dospělá žena s klukem o věku 4/5/6 let vstoupit do mužského oddělení? To raději ať jde kluk na ženské oddělení.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Autor článku - Jakub Čech - Na co si dávat pozor.

9. 1. 2011 16:11

Děkuji za Vaše komentáře. V jednom příspěvku se objevil dotaz "na co si dávat pozor". Odpovím jednoduše. Například na to, že přijde dospělá žena na mužské oddělení.

Tomáš - Městské lázně - "pozor" a na co ?

9. 1. 2011 14:14

Dovolím si reagovat: voda v bazénu je dostatečně teplá na plavání, má poctivých 28°C (ve srovnání s ostatními bazény a to dokonce i wellness). Voda ve sprše je také teplá a časová regulace toku vody je v pohodě, na 5 "zmáčknutí" se dá dostatečně osprchovat. Celkově je prostějovský bazén na výbornou.

Libuna - Žena v pánské sprše?

3. 10. 2010 21:57

No fuj! Ještěže jsem tam nebyl. Já bych se ni snad musel i koukat nebo co. Byla alespoň atraktivní?