Jdi na obsah Jdi na menu

Proč podporuji Táňu Fisherovou?

8. 12. 2012

Proč podporuji Táňu Fisherovou?

1. Díky jí za práci poslankyně. V letech 2002 - 2006 byla členkou Poslanecké sněmovny parlamentu České republiky. Celkem tam měla 120 vystoupení, mluvila na 50% (27 z 55) jednání Sněmovny. Chyběla pouze jednou za celé volební období.

2. Byla to ona, která předložila návrh na změnu článku Ústavy o přímé volbě prezidenta, zákon však tehdy nebyl schválen. Celkem byla (spolu)autorkou patnácti návrhů zákonů a novel.

3. Paní Fischerová často hlasovala proti celému klubu Unie svobody (kandidovala jako nezávislá na společné kandidátce troj koalice US DEU a KDU-ČSL, ale byla členkou tohoto klubu) či naopak klub hlasoval podle ní. Za svá dobře připravená, kvalifikovaná a odvážná vystoupení musela snášet ve Sněmovně velký tlak ze strany politických oponentů. Řekněte, který jiný kandidát na prezidenta může toto nabídnout?

4. Díky za její názor na billboardy. „Billboardy jsou mi protivné už z principu a nemyslím, že někoho ovlivní, jak má volit. Na co vlastně ty peníze?“ řekla nedávno v rozhovoru pro iDnes.cz.

5. Její soupeři se chystají investovat do kampaně milióny, ona ne. Věří, že se najde dostatek dobrovolníků, kteří se spolu s ní budou chtít něco změnit.

6. Je to občanská kandidátka bez podpory vlivných stran a lobbisticko-mafiánských skupin.

7. Čekáte změnu poměrů? To se nedočkáte! Změňte je sami!
Volba prezidenta je k tomu výjimečnou šancí.

Váš hlas je mocnější než miliony investované na volební kampaň!

 

Kdo ho uslyší? Skutečně občanská kandidátka - Táňa Fischerová.

 

Jakub Čech

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář