Jdi na obsah Jdi na menu

Jarní ples upozornil na potřebnost Kascentra

5. 4. 2012

Jarní ples upozornil na potřebnost Kascentra

Jarní ples upozornil na potřebnost Kascentra

Prostějov - „Venku dnes pršelo a nám přišlo vhod, že právě máme střechu nad hlavou - budovu Kascentra. Již příští rok tomu tak ale nemusí být," přivítal návštěvníky Jarního plesu jeho moderátor Jakub Krejčí.

„Tancujeme proto, abychom měli kde tancovat i v příštích letech. Tento počet lidí by se sice vešel i do menšího sálu, možná i do Národního domu. Ale určitě bychom si tam tak nezatančili," uvedl pro iProstejov.cz, který se stal mediálním partnerem akce, pořadatel plesu Jan Navrátil za občanské sdružení Pro Prostějov.

„Chtěl jsem podpořit dobrou věc. Podle mě je důležité komunikovat s radnicí, zvláště když veřejnost nemá dostatek informací," vysvětlil moderátor Jakub Krejčí důvody, proč se spolupodílel na akci, jíž chtěli organizátoři upozornit na podivné okolnosti ohledně prodeje pozemků v centru města.

Pořadatele překvapila rekordní návštěvnost - přišlo přes 350 návštěvníků. Dokonce i v tombole byl dostatek cen. „Myslím si, že je nezbytné vyjadřovat se ke věcem, které se týkají Prostějova, protože se jedná o moje rodné město. Prostějov zkrátka nemá kromě Kaska místo, kde pořádat plesy a velké koncerty," podotkla Magdalena Spurná.

  • Text: Jakub Čech
  • Foto: archiv občanského sdružení
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář