Jdi na obsah Jdi na menu

Tajemství radnice prozrazeno

16. 9. 2011

Tajemství radnice prozrazeno

Tajemství radnice prozrazeno

Prostějov - Prostějovské léto vyvrcholilo „Tajemným dnem na radnici". Jednalo se o prohlídky pro děti, které připravil prostějovský Ateliér Modrý Anděl a Divadlo Point.

Akce navazovala na loňský rok, tehdy byly oživeny prostory zámku. Letos děti procházely radnici a plnily úkoly, které dostávaly od tajemných postav. Odměnou byl malý dárek.

Na přípravu jsme se zeptali Magdaleny Jansové z Ateliéru Modrý anděl. „Co se týče realizace - snažili jsme se vymyslet akci zajímavější, než je klasická prohlídka. Chtěli jsme ukázat kouzlo budovy. Úřad si mohou projít i klasickým způsobem s rodiči, tady však najdou tajemství," vysvětlila pro iProstejov.cz výtvarnice.

A jaký zážitek přineslo hercům z Divadla Point vystoupení v této historické budově? „Pro mě to bylo velmi příjemné, protože v hloubi radnice jsem ještě nikdy nebyla - ve starostově kanceláři ani ve věži," zhodnotila Karolína Vejmělková.

Akce se líbila. „Myslím si, že pro děti byla velmi zajímavá, poučná a že je bavila," řekla vychovatelka ze Základní školy Edvarda Valenty Hana Šubčíková.

  • Jakub Čech
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář